Tuuci parasols

 

Tuuci parasols met een unieke strakke vormgeving. Met een uitmuntende kwaliteit die zijn oorsprong vindt in de boten wereld. De gepolijste aluminum frames komen uit Florida en worden in NL. gestoffeerd met "Sunbrella" doek in vele kleuren. Ook is het mogelijk om in plaats van Sunbrella de frames te laten bekleden met textilene ( zwart en wit). De meest storm vaste parasols die er bestaan. Tot 15 jaar garantie afhankelijk van de onderdelen.

 

Luxe parasols

De parasols zijn zeer stabiel, functioneel en strak, een toonbeeld van goede smaak. Nu ook verkrijgbaar in grote max formaten (5.50m) en als exclusieve zweef parasol (Tuuci Max Cantilever).

De Tuuci collectie bestaat uit Oceanmaster modellen ( Classic, manta, cresent, zero horizon, razor, edge, pagoda en metro) diverse modellen met autoscoop zodat ze boven een tafel of lounge set sluiten. Daarnaast zijn diverse modellen in de Max uitvoering verkrijgbaar deze sluiten altijd boven de tafel en uw lounge tuinmeubelen. Tuuci parasols zijn optioneel te voorzien van een beschermhoes.

Ook een uitgebreidt assortiment Tuuci parasolvoeten in natuursteen, verzinkt staal, gecoat alu. Tevens is er een handige rvs wheel tray om de voeten te verplaatsen.

U vindt in onze showroom de volgende luxe Tuuci parasols: 3 modellen Classic waarvan 2 met autoscope (rechthoek 245x365 en rond dia 4m), Zero Horizon.

Laat u uitgebreid adviseren in onze showroom. Uiteraard worden de exclusieve Tuuci parasols door ons bezorgd en geplaatst.

Voor 2016 zijn er diverse Tuuci parasols leverbaar met Xpress colors doek in wit  wat een aan zienlijke prijs besparing met zich mee brengt en een korte levertijd van 10-14 dagen.

Download hier:

www.tuuci.com