Tuintafels Royal Botania

Royal Botania design tuintafels

Een luxe Royal Botania tuintafel mag niet ontbreken in uw tuin wanneer u houdt van eten in de buitenlucht. De tuintafels van Royal Botania geven uw tuin een complete en zomerse ambiance. Wanneer u uw tuintafel bij Katei koopt, profiteert u van onze gratis bezorgservice. Tevens monteren wij de door u gekozen meubels gratis voor u.

Tuintafels van hoge kwaliteit

Royal Botania is één van de meest toonaangevende merken op het gebied van design tuinmeubelen en stelt zeer hoge kwaliteitseisen aan hun producten. U kunt uw tuintafel zonder zorgen het gehele jaar buiten laten staan. Uw tafel gaat jarenlang mee, met een minimum aan onderhoud.

Royal Botania tafels voor buiten in alle soorten en maten

Bij Katei vindt u tuintafels van Royal Botania in allerlei verschillende maten. Heeft u een grote familie of vriendengroep die vaak komt eten? Dat is geen probleem, want Royal Botania biedt tuintafels tot wel 360 cm lang. Houdt u van rust en bent u juist meestal met z’n tweeën? Dan is een klaptafel met kleinere afmetingen misschien wel iets voor u.  Daarnaast heeft u ook nog de keuze uit een ronde, vierkant of rechthoekige tafel. Tevens leveren wij bijpassende stoelen voor uw tuintafel.

Prijzen Royal Botania tuintafels

In het overzicht hieronder vindt u de prijzen van een aantal van onze populaire tuintafels. Kijk voor al onze prijzen op de productpagina.

Tuintafel kopen?

Neem voor meer informatie over onze Royal Botania tuintafels en andere tuinmeubelen u contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0344-632856 of door ons contactformulier in te vullen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om langs te komen in onze showroom. Heeft u binnen de reguliere openingstijden geen tijd om langs te komen? Neem dan telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek op een tijdstip dat u schikt.

Artikel Prijs v.a.
Ninix eetset Royal Botania € 1499,-
Taboela tafel € 1799,-
OZON 130 rvs eettafel Royal Botania € 2799,-
Ozon tafel Royal Botania zwart € 1399,-

Bekijk ook de merken pagina van Royal Botania.

Downloads:


ALURA-catalogue-RoyalBotania-Katei.pdf

Little-L-RoyalBotania-Katei.pdf
NINIX-RoyalBotania-Katei.pdf
O-ZON-RoyalBotania-Katei.pdf
QT-RoyalBotania-Katei.pdf