Terrasverwarming

Met een design terrasverwarming van Katei zit u er warmpjes bij!

Geniet van het langer en comfortabeler buiten zitten met een luxe elektrische terrasverwarmer. Door het slimme en fijne design van onze infrarood terrasverwarming, valt deze nauwelijks op. Daarnaast heeft u de volgende voordelen:

Al onze geleverde terrasverwarming worden geleverd met HeLen Gold low-gare lampen en met korte golf-techniek. De lampen hebben een levensduur van 5.000 branduren.

Terrasverwarming kopen

Twijfelt u nog over welke terrasverwarming het beste past bij uw situatie? Wij helpen u graag om de juiste terrasverwarmer te kopen. Kom daarvoor langs in onze showroom of neem contact met ons op via 0344 632 856.

Terrasverwarmers van hoge kwaliteit

Onze collecties luxe terrasverwarmers zijn van hoge kwaliteit. Zo zijn alle verwarmingselementen uitgerust met low-glare lampen. Dat betekent dat de lampen zijn uitgerust met een coating die het rode licht wegfiltert. Het verschil met traditionele halogeenlampen is dat de warmteopbrengst van infrarood hoger is. Daarnaast werken de lampen volgens het korte golf-principe, waardoor het bereik van de lamp niet alleen groter is, maar ook warmer aanvoelt. Tevens zijn alle terrasverwarmers aluminium geanodiseerd en spatwaterdicht.