Royal Botania parasols

Royal Botania luxe parasols

De parasols van Royal Botania zijn onmisbaar in uw tuin of op uw terras. Ze beschermen u niet alleen tegen de zon, maar geven uw tuin of terras ook een aangename sfeer en uitstraling. Wilt u geen last hebben van de parasolpaal of zijn de klassieke parasol te gewoon voor u? Ga dan voor een luxe zweef parasol. Deze parasols zijn een gegarandeerde eye catcher in uw tuin.

Parasols van hoogwaardige kwaliteit

Royal Botania parasols zijn zeer geschikt voor liefhebbers van esthetisch verfijning. Daarnaast stellen wij hoge kwaliteitseisen aan onze luxe parasols. De parasols van Royal Botania zijn dan ook zeer stormvast en gaan jarenlange mee. Ze zullen zonder problemen blijven staan bij windsnelheden tot 25 km per uur. Daarnaast zijn de parasols uv-bestendig en beschermen ze u tegen de schadelijke straling van de zon.

Ruime keuze parasols

Royal Botania biedt een ruime keuze aan luxe parasols. U heeft de keuze uit parasols met masten van verschillende materialen:

Parasol met aluminium mast

Aluminium is het meest voorkomende materiaal dat wordt gebruikt voor het maken van parasol masten. Aluminium is een lichtgewicht metaal, zeer duurzaam en heeft een mooie uitstraling. Het materiaal is goed bestand tegen corrosie en kan tijdens alle weersomstandigheden buiten blijven staan.

Parasol met mast van teak

Een mast van teak geeft de parasol een extra chique uitstraling. Daarnaast is teak tegen alle weersomstandigheden bestemd en is het een lichtgewicht materiaal.

Parasol met mast van roestvrijstaal

RVS is een zeer sterk materiaal dat niet gevoelig is voor corrosie. Daarnaast heeft dit metaal ook nog eens een hele mooie uitstraling.

Het parasoldoek en de voet

Voor het doek van de parasol heeft u de keuze uit diverse kleuren uv-bestendig acryl. Daarnaast kunt u kiezen voor een parasoldoek van Batyline in drie verschillende kleuren. De voeten zijn in graniet en roestvrijstaal te verkrijgen.

Prijzen Royal Botania parasols

In het overzicht hieronder vindt u de prijzen van een aantal van populaire parasols. Kijk voor al onze prijzen op de productpagina.

Artikel Prijs v.a.
Shady X-Centric zweef parasol € 4399,-
Shady parasol met aluminium ribs € 1899,-
Shady parasol rvs paal € 1599,-
Shady teak parasol € 1599,-

Bekijk ook de overzichtspagina van alle royal botania producten.

Downloads


UMBRELLAScatalogue_0.pdf 


Royal Botania prijslijst 2016