Royal Botania

Royal Botania is één van de meest toonaangevende merken op het gebied van design tuinmeubelen, design buitenverlichting en parasols. Katei Buiten Design is een officiële dealer van Royal Botania in Nederland. In ons ruime assortiment kunt u alle soorten tuinmeubelen van Royal Botania kopen, van ligbedden tot plafondlampen. Bekijk de producten op onze website of kom langs in onze ruim opgezette showroom.

Katei biedt een gratis bezorgservice aan en monteert gratis de door u gekozen exclusieve Royal Botania tuinmeubelen.

Lees hier meer over de levertijd van Royal Botania producten.

Royal Botania tuinmeubelen

De tuinmeubelen van Royal Botania zijn onder te verdelen in de categorieën loungesets, ligbedden en tuintafels en kenmerken zich door:

Loungesets van Royal Botania

Uitgelichte loungesets

Bekijk alle loungesets

Ligbedden van Royal Botania

Uitgelichte ligbeddden

Bekijk alle ligbedden

Tuintafels van Royal Botania

Uitgelichte tuintafels

Bekijk alle tuintafels

Royal Botania verlichting

Naast hun tuinmeubelen heeft Royal Botania een uitgebreide collectie exclusieve buitenverlichting. Gemaakt van duurzame materialen als graniet, rvs, teakhout, brons, cortenstaal en zink legering. Veelal voorzien van spaarlampen of powerleds.

De collectie buitenverlichting van Royal Botania is onder te verdelen in plafondlampen, wandlampen, spots / grondspots, staande lampen en terraslampen.

Plafondlampen van Royal Botania

Bekijk alle plafondlampen

Wandlampen van Royal Botania

Uitgelichte wandlampen

Bekijk alle wandlampen

Spots / grondspots van Royal Botania

Uitgelichte spots / grondspots

Bekijk alle spots

Staande lampen van Royal Botania

Uitgelichte staande lampen

Bekijk alle staande lampen

Terraslampen van Royal Botania

Uitgelichte terraslampen

Bekijk alle terraslampen

Royal Botania parasols

Uitgelichte parasols

Bekijk alle parasols

Katei Buitendesign showroom

In onze showroom staat een grote collectie Royal Botania tuinmeubelen. Deze staan zowel gepresenteerd  op onze binnenterrassen als op onze buitenterrassen. Op ons buitenterras blijven de modellen het hele jaar staan zodat u de uitmuntende kwaliteit kunt ervaren. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren.

Levertijd

In het centrale magazijn van Royal Botania in België staat een enorme voorraad producten. De prijslijst die op deze pagina te downloaden is, geeft aan of artikelen direct leverbaar zijn (quickship), standaard of een langere levertijd (on request) hebben.

Bij een langere levertijd kunnen wij inloggen bij Royal Botania om u direct een beeld te geven van de voorraad positie van het desbetreffende product. Neemt u gerust contact met ons op door te bellen naar 0344 632 856 of te mailen naar info@katei.eu.

Prijslijst

Download hieronder de prijs van 2016 van Royal Botania.

Royal Botania prijslijst.

Achtergrondinformatie over royal botania

Royal Botania is voor liefhebbers van esthetische verfijning. Het merk staat bekend om de succesvolle samensmelting van precisie en functionaliteit. De Belgische oprichters en eigenaren Frank en Kris staan garant voor de eigentijdse ontwerpen en innoveren elk tuinseizoen weer met nieuw buitendesign. Zo was Royal Botania een van de eerste merken die producten maakte van de materialen roestvast staal, aluminium en synthetische vezels. Wij zijn dan ook trots dat wij dit merk in luxe design tuinmeubelen en buitenverlichting mogen vertegenwoordigen. Enkele van de series van Royal Botania zijn:

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over onze Royal Botania tuinmeubelen? Neem dan contact met ons door te bellen naar 0344 632 856 of te mailen naar info@katei.eu. Ook kunt u het onderstaande contactformulier invullen

Onze showroom is te bezoeken op het volgende adres:

Katei Buitendesign
Oude Medelsestraat 7
4005 EK Tiel

Naam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres*
Vraag/opmerking
Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.