Luxe parasols

Parasols met een luxe en sfeervolle uitstraling

De schaduw van een parasol is onmisbaar in uw tuin of op een zonnig terras. Daarnaast draagt een luxe parasol bij aan een aangename sfeer en ambiance. Bij Katei Buitenwonen kunt u terecht voor luxe parasols van hoge kwaliteit. U heeft bij ons een ruime keuze uit parasols die een goede bescherming bieden en qua ontwerp passen in elke omgeving. Als u echter voor een meer spannende uitstraling gaat, kunt u ook kiezen voor parasols met een excentriek design. Met deze parasols creëert u een echte eyecatcher in uw tuin.

Duurzame parasols van hoogwaardige kwaliteit

De exclusieve parasols in onze collectie zijn zeer stormvast. Daarnaast zijn een aantal modellen voorzien van een autoscope. Dit systeem zorgt ervoor dat de stang van de parasol omhoog gaat als hij gesloten wordt. Op deze manier hoeft de parasol tijdens het inklappen niet op een afstand worden gezet als de parasol bij een eet- of loungeset staat. Uiteraard filteren onze parasols ook een groot gedeelte van het schadelijk uv-licht weg. Kortom: de parasols van Katei Buitenwonen zijn naast het uiterlijk design ook zeer multifunctioneel in gebruik.

Zorgvuldig geselecteerde collectie luxe parasols

In onze collectie hebben wij luxe parasols en exclusieve tuinmeubelen van de meest vooraanstaande merken binnen de branche. Onze collectie is met veel zorg en ervaring geselecteerd. Op deze manier kunnen wij u altijd de beste kwaliteit garanderen. De parasols van Sunbrella kenmerken zich bijvoorbeeld door de zeer uv-bestendige doeken. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in de meest moderne en trendy kleuren. De luxe parasolmerken Tuuci Fischer en Royal Botania zijn populair dankzij hun uitzonderlijke klasse in vormgeving en kwaliteit.

advies op maat over exclusieve tuinmeubelen

Twijfelt u nog over welke luxe parasol het meest geschikt is voor uw terras of tuin? Bij ons kunt u terecht voor advies op maat. Wij hebben jarenlange ervaring in het selecteren van de juiste parasol voor elke situatie. Daarnaast vindt u in onze collectie diverse exclusieve tuinmeubelen. Neem contact met ons op via 0344 632 856 over de mogelijkheden.

MEER LUXE TUINMEUBELEN

Bekijk onze gehele collectie luxe tuinmeubelen: