Maatwerk advies

Your leisure, our pleasure...

De tuin als buitenkamer, wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de aankleding van de serre, patio, balkon en terras. Grensverleggend, op zoek naar de volmaakte manier van buitenleven. Wij doen dit met een exclusieve design collectie aan tuinmeubelen, tuinverlichting, plantenbakken en bijzondere tuinaccessoires.

Maatwerk

Wij zijn niet de grootste maar hebben wel een bijzondere en zeer comfortabele collectie. Met een aantal Nederlandse merken kunnen wij u maatwerk leveren in tuinmeubelen, kussens, lounge tuinmeubelen en tuinverlichting. Met een korte levertijd. o.a. van LOFDesign lounge tuinmeubelen, Design2Chill gestoffeerde lounge elementen, Led-e-Lux tuinverlichting, Soliday zonnezeilen en Adcio graskarpet.

Terrasadvies

Ook voor een uitgebreid terras advies kunt u bij ons terecht. Van exclusieve tuinmeubelen, potterie, verlichting, schaduw en accessoires wij adviseren u gaarne. Maak een afspraak en wij komen bij u ter plaatse uw wensen en mogelijkheden bespreken.

Lichtplan advies

Luxe buitenverlichting geeft extra sfeer in uw woonomgeving. Tevens verhoogt u de veiligheid hiermee. Laat ons geheel vrijblijvend een lichtadvies/lichtplan maken.

Neem foto's en/of tekeningen mee.

Balkon en dakterras

Wij hebben een uitgebreide collectie meubelen die geschikt zijn voor uw balkon of dakterras.
O.a. door kussens die jaarrond buiten kunnen verblijven, tafels inklapbaar, stoelen stapelbaar.
En uiteraard maatwerk oplossing.
Bent u opzoek naar meer comfort en uitstraling bezoek onze showroom.


Showroom

Natuurlijk ontvangen wij U gaarne in onze showroom en buiten presentatie. Waar u in een ontspannen sfeer kunt genieten, proberen, testen en combineren van tuinmeubelen, tuinverlichting en aanvullende accessoires. Tip neem foto's, een tekening of de maten mee. Verlichtingsplan nodig maak een afspraak.

Ons motto;

Quality is remembered long after the price is forgotten.

Graag tot ziens in onze showroom.

Uw adviseur Ton Beijer