Dexter Buitenverlichting

Meerdere lampen nodig laat ons een offerte maken.

Dexter design

Dexter lighting ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting en design terrasverlichting. Hun uitgangspunt is sfeer creeren in uw tuin of op het terras. Zij doen dat met licht. Juist daarom zijn de luxe armaturen subtiel en stijlvol vormgeven. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht; buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid. Tevens hebben zijn een aantal modellen in een 24V uitvoering deze zijn met behulp van speciale connectoren simpel en veilig door een D-H-Z aan te sluiten. ( Dart, Spike, Evo, Cube, Bent)

 

 

De exclusieve Dexter lighting modellen Torch, Cube, Cube XL, Dino, tower, Bent zzz. en Spike zijn uitgerust met power leds. Bekijk eens hun terrasverlichting modellen D-Lounge en Moonlight en lust voor het oog en zeer praktisch in het gebruik.

Met de Moonlight eindelijk lees/werk licht bij u tuintafel of lounge set. De gebogen lamp is draaibaar en dimbaar.

Dexter bijzonder Nederlands design.

Dexter lighting in onze showroom

In onze showroom de Dexter lighting modellen: Cube side en up, Cube XL, Tower, Torch, D-Lounge, Moonlight, Spike, Bent zzz.., Evo en Dart .

Vele modellen zijn brandend te zien. Kom naar onze showroom en ervaar de luxe en degelijkheid van deze design buitenverlichting. Wij adviseren u graag over exclusieve tuinmeubelen en verlichting.