Design2Chill

Katei en Design2chill

Al gedurende meer dan 20 jaar houden wij ons uitsluitend bezig met het ontwerpen, inrichten en herinrichten van terrassen, serres en patio's. Hiervoor mogen wij gebruik maken van collecties van top designers, door ons van over de hele wereld naar Nederland gebracht. Wij zijn dan ook enorm trots dat wij U Design2chill kunnen aanbieden. Design2chill ontwerpt de meest geavanceerde lounge sofa's. Klik hier om direct naar de lounge sets te gaan. 

Lounge sofa's, banken en stoelen van Design2chill een sieraad met raffinement

Kenmerkend van de geheel gestoffeerde lounge sofa's, exclusieve stoelen, luxe hockers en design banken ontworpen en gefabriceerd door Design2chill zijn het unieke design en duurzame eigenschappen. Lounge tuinmeubelen uit de collectie van Design2chill vertegenwoordigen absolute top kwaliteit, duurzaamheid en niet te evenaren luxe en zit comfort. De Sunbrella stoffering biedt u meer dan 150 kleuren en designs. 

 

Design2chill ontwerpt sofa's met waterafvoersysteem

De lounge sofa's van Design2chill zullen iedere ruimte veranderen in een ruimte die comfort en allure uitstraalt. Niet alleen de luxe uitstraling van deze tuinmeubelen is ongekend. Niet eerder werden er sofa's gemaakt met dit vernieuwende waterafvoersysteem. Na een flinke regenbui kunt u alweer snel plaatsnemen op uw sofa. De door Design2chill ontwikkelde stoffering is all-weather en is beschermt tegen vlekken. U kunt kiezen uit alle Sunbrella stoffen in vele kleuren en designs. De van betonplex gemaakte frames zijn bekleed met quick dry foam en koud schuim om een optimaal zitcomfort te creëren. Ook zijn de frames voorzien van een lucht ventilatie systeem. Deze lounge tuinmeubelen kunnen jaarrond buiten blijven staan met een minimum aan onderhoud. Uiteraard is het in de winter periode verstandig om de lounge tuinmeubelen te voorzien van een beschermhoes, optioneel leverbaar. Sunbrella  is waterafstotend, chloor en zout water bestendig, hoogste kleurechtheid.

 

Katei, Design2chill en eigen ontwerpen

Mocht u speciale wensen of ideeën hebben voor uw exclusieve tuinmeubelen, wij denken graag mee aan het creatieve proces. Katei en Design2chill staan voor absoluut design en kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden.

Design2chill

De Cubix is nieuw en heeft een bijzonder zacht en aangenaam zitcomfort.

Met de het zit-element en door er rug en of armdelen aan toe te voegen stel je simpel van een zetel tot eenlounge hoek samen.

Nieuw voor de 2017 collectie is de Luum terraslamp. Voorzien van RGB-leds en afstandbediening. Uiteraard leverbaar in alle Sunbrella kleuren en designs. Het rvs frame kunnen we optioneel laten coaten in een RAL kleur

Kom proef zitten in onze showroom.