Design wandlampen

Getoond 1–50 van 5212

Creëer sfeer met de prachtige design wandlampen van Katei. Deze chique wandlampen van hoge kwaliteit voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en levensduur. Kies bijvoorbeeld voor een wandlamp met een opbouwarmatuur of een prachtige up lighter.

Assortiment luxe wandlampen

Met de merken Royal Botania, Dexter, Light & Style, SG lighting, Tierlantijn, Norlys, Franssen, Frezoli en Led-E-Lux bieden wij u een breed assortiment klassieke of moderne wandlampen. Zo is voor iedere situatie de juiste exclusieve buitenverlichting verkrijgbaar. Verlicht op een warme manier uw prachtige appelboom met een up lighter of verlicht subtiel uw tuinhuis met de Beamy wall.  Kies daarnaast uit allerlei lichtbronnen, zoals powerled, carbon lamp, led filament of halogeen. Bekijk de gehele collectie design buitenverlichting of neem eens een kijkje bij onze terraslampen.

Materialen van een wandlamp

De luxe wandlampen zijn verkrijgbaar in talloze vormen, maten en materialen. Al onze wandlampen zijn altijd gemaakt van roestwerende materialen, zoals:

Daarnaast heeft u de beschikking over talloze opties op de lampen, zoals dubbele of verstelbare spots.

Luxe wandlamp kopen

Heeft u vragen over onze exclusieve wandlampen of wilt u een wandlamp kopen? Kom dan langs in onze showroom of bel ons via 0344 632 856. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor verlichting.