Design tuintafels

Een tuintafel is onmisbaar in uw tuin wanneer u houdt van lekker buiten zitten en genieten van de zon. Buiten eten in de zomer is een feest aan één van onze luxe design tuintafels. Bij Katei heeft u een brede keuze aan tuintafels van de merken Royal Botania, Fischer Möbel, LofDesign en Nardi tuinmeubelen.

Tuintafels van hoge kwaliteit

Wij stellen zeer hoge kwaliteitseisen aan onze luxe tuinmeubelen, waardoor uw tuintafel het gehele jaar buiten kan staan. Wij selecteren alleen exclusieve tuinmeubelen die stijlvol, comfortabel, gebruiksvriendelijk en duurzaam zijn. Uw tafel gaat hierdoor jarenlang mee, met een minimum aan onderhoud.

Verschillende maten tuintafels

Gezellig buiten eten met uw gezin of een barbecue voor de hele buurt, bij Katei vindt u tuintafels in allerlei verschillende maten. U heeft de keuze uit tuintafels van 2 tot 14 zitplaatsen. Tevens kunt u kiezen uit luxe tuintafels van verschillende materialen. Zo bieden wij design tuintafels met een rvs frame en een ceramisch blad, maar hebben wij tegenwoordig ook tuintafels voorzien van glazen bladen.

Prijzen luxe tuintafels

In het overzicht hieronder vindt u de prijzen van een aantal van populaire tuintafels. Kijk voor alle prijzen van onze luxe tuinmeubelen op de productpagina.

Artikel Prijs v.a.
Ninix eetset Royal Botania € 1499,-
Taboela tafel € 1799,-
OZON 130 rvs eettafel Royal Botania € 2799,-
Ozon tafel Royal Botania zwart € 1399,-

exclusieve Tuintafel kopen?

Voor meer informatie over onze exclusieve tuintafels en andere tuinmeubelen, kunt u contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar 0344-632856 of door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen in onze showroom. Heeft u binnen de reguliere openingstijden geen tijd om langs te komen? Neem dan telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek op een tijdstip dat u schikt.