Design tuinmeubelen

Getoond 1–50 van 6112

 

Toonaangevend in design tuinmeubelen

Wij willen een tuin voorzien van alle luxe en comfort. Dit willen wij realiseren door middel van kwalitatief hoogwaardige design tuinmeubelen en accessoires. Om het in uw tuin zo prettig mogelijk te maken kiest u bij Katei voor moderne design tuinmeubelen met weinig onderhoud. De hedendaagse moderne materialen maken het mogelijk om met een minimum aan onderhoud jaarrond te genieten van uw buiten omgeving.

Waarom exclusieve tuinmeubelen kiezen van Katei buiten design

Onze collectie aan luxe tuinmeubelen

Wij selecteren onze collecties uitsluitend op kwaliteit, exclusiviteit, duurzaamheid en originaliteit. Daarbij vinden wij dat meubels stijlvol, comfortabel en gebruiksvriendelijk moeten zijn met een minimum aan onderhoud.

Onze eetsets kunt u jaarrond buiten laten staan en in de lounge tuinmeubelen hebben wij diverse opties waarbij de kussens jaarrond of in het zomer seizoen buiten kunnen blijven.

Met de moderne en luxe tuinmeubelen van Katei verfraait u niet alleen uw terras of serre, maar creëert u ook een fijne sfeer op een stijlvolle manier.

Katei biedt design tuinmeubelen

Wij bieden u een uitgebreide keuze uit uniek gefabriceerde lounge tuinmeubelen en accessoires. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met de aankleding van serres, patio's en terrassen zowel voor bedrijven als particulieren.

Een collectie bestaat grotendeels uit moderne tuinmeubelen met een luxe en exclusieve uitstraling.

Onze merken tuinmeubelen

In het ruime assortiment van Katei Buitendesign vindt u de volgende merken:

De specialisten van Katei staan voor uw klaar

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom voor een kijkje van onze design tuinmeubelen en het nuttigen van een drankje. Wij laten ons inspireren door uw wensen en ideeën en adviseren u graag! Wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan telefonisch contact met ons.

Katei Buiten Design
Oude Medelsestraat 7
4005 EK Tiel
T: 0344 632 856
M: 06 27055657
E: info@katei.eu

MEER exclusieve TUINMEUBELEN

Bekijk onze gehele collectie luxe tuinmeubelen: