Terraslampen

Design terraslampen en terrasverlichting de sfeer makers bij uitstek

Terraslampen verhogen de sfeer en het gebruiksgemak bij uw lounge set en eettafel. Onze collectie luxe terrasverlichting is hier helemaal op ingericht. O.a. van Dexter, Royal Botania, Design2chill, Cocon, Pedrali, Imagilights. De meeste terraslampen zijn uitgerust met energie zuinige lichtbronnen, sommige zijn voorzien van RGB-leds zodat u met de afstandbediening lichtkleuren en effecten kunt creëren. De Cocon terraslamp voeren we exclusief voor Nederland. Bijzonder design met een voet in diverse hoogten en het kunststof verlichting object wat zelfs als hanglamp gebruikt kan worden. Maatwerk mogelijk.

Design terraslampen in gedeeld naar functie

Exclusieve terraslampen en buitenschemerlampen kunnen onder verdeeld worden in sfeer verlichting, lees en werklicht, tafel lampen en decoratieve objecten. De Moonlight van Dexter en de 60T van Royal Botania zijn ideale lees/werklicht terraslampen voor boven een tafel of lounge set. Door hun gebogen vorm en doordat ze draaibaar zijn geven ze mooi licht van boven af. De Luum van Design2chill en de D-lounge van Dexter zijn prachtige lampen voor bij een lounge set. De Dome move en Dome Floor van Royal Botania en de Cocon lamp zijn ideale sfeer verlichters op het terras. De Dome small  van Royal Botania is mooi voor op tafel. Als decoratieve objecten op het terras of tafel passen de draadloze lampen van Imagilights. Sommige terraslampen zijn ook geschikt als zit-element of terras tafel o.a. Wow Luminosa, Cube Imagilights, Bass S Smart & green.

Een terraslamp van verschillende exclusieve merken

Bij Katei heeft u de keuze uit verschillende luxe merken terraslampen:

Terraslampen in onze showroom

Wij hebben een bijzondere collectie aan terras verlichting en buitenschemerlampen in onze showroom staan. Toegepast bij onze collectie design tuinmeubelen. Uiteraard voldoen deze armaturen aan hoge kwaliteit normen en stralen ze luxe en design uit.

Bezoek onze showroom om de mogelijkheden te bekijken en een passende terraslamp of buitenschemerlamp uit te zoeken. U kunt ook alle exclusieve tuinmeubelen bekijken.

Uw terraslampen gratis bezorgd

Wij voorzien u graag van gedegen advies voor uw terraslampen en tuinmeubelen. Met een professioneel verlichtingsplan weet u zeker dat uw tuin op de juiste wijze wordt verlicht en dat u het hele jaar door kunt genieten van een prachtig gemeubileerde tuin. Bestel terraslampen bij Katei Tuinmeubelen en wij bezorgen uw bestelling gratis bij u thuis. Indien u meubelen bestelt die nog gemonteerd moeten worden, dan doen wij dit voor u.