Design plafondlampen voor buiten

Een plafondlamp als sfeermaker

Breng sfeer in uw tuinkamer, carport of overkapping met de exclusieve plafondlampen van Katei Buiten Design. De luxe plafondlampen van hoge kwaliteit dragen bij aan een behaaglijke ambiance en zijn ook nog eens energiezuinig. U heeft bij ons een ruime keuze uit plafondlampen, van spots tot een prachtige Dome ceiling als fraai ornament.

Over ons assortiment luxe plafondlampen

Ons assortiment plafondlampen zijn van o.a. Royal Botania, Dexter, Artecta, SG lighting, Light en Style. Zodoende kunt u een plafondlamp kopen in zowel opbouw als inbouw. Daarmee is er voor iedere situatie de juiste verlichting beschikbaar. Verlicht bijvoorbeeld met de asymmetrische inbouwspots ‘Miami’ op een sfeervolle en warme manier een wand. Kies daarnaast uit diverse lichtbronnen, zoals powerled, halogeen, carbon lamp of een led filament.

Plafondlamp op maat

Wij hebben ons exclusieve assortiment met zorg samengesteld. Wij kunnen u dan ook plafondlampen op maat leveren. Wilt u bijvoorbeeld de Dome Ceiling in matglas of smoked glass of uw inbouwspot rond in plaats van vierkant? Alles is mogelijk bij Katei Buiten Design.

Luxe plafondlamp kopen

Heeft u vragen over onze plafondlampen of wilt u een plafondlamp kopen? Kom dan langs in onze showroom of bel ons via 0344 632 856. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor luxe verlichting en terraslampen.

Plafond lampen

Design plafond lampen van o.a. Royal Botania, Dexter, Artecta, SG lighting, Light en Style.

Luxe plafond lampen zijn er zowel in opbouw als inbouw uitvoering. Ze komen het beste tot hun recht in luifels, dak oversteek, carport, veranda's en serres. Met a-symetrische Miami inbouw spots kunt mooi wanden aanlichten. De Dome ceiling is een fraai ornament onder een luifel of aan het plafond boven een eettafel. Zeker als deze Dome wordt voorzien van een carbon lamp of een led filament lichtbron.