Design lounge sets

Katei loungesets comfortabel en ontspannend

Loungen betekent niets anders dan comfortabel ontspannen. Dit gebeurt zowel binnen- als buitenshuis in een omgeving die een aangename rust en geborgenheid uitstraalt. Onze luxe exclusieve lounge tuinmeubelen mogen dan niet ontbreken.

Wij leveren exclusieve design loungetuinmeubelen

De nieuwste moderne design modellen all weather tuinmeubelen en lounge tuinmeubelen met waterdichte kussens die het jaar rond buiten blijven staan, dus geen problemen meer met het opbergen van de kussens. O.a. van Royal Botania, LOFDesign - Fischer möbel en Design2chill. Dus laat je lounge tuinmeubelen 365 dagen per jaar lekker buiten staan met een minimum aan onderhoud. Door diverse zithoogtes en dieptes bieden wij u de mogelijkheden van een actieve zit tot het ultieme loungen. In ons exclusieve assortiment vindt u van lounge stoel, lounge bank tot een complete loungeset een keur aan mogelijkheden.  Met de luxe merken Lofdesign en Design2chill kunnen wij u maatwerk bieden. Bekijk ook eens onze andere luxe tuinmeubelen.

De moderne lounge bank als eiland van rust.

Door de toepassing van moderne stoffen en een combinatie van koudschuim en latex kan er een comfortabel zit comfort gecreerd worden. Stoffen kunnen waterdicht zijn of aan de achterzijde gelamineerd. Het gebruik van diverse hardheden in de vulling of een combinatie van diverse moderne materialen ontstaat er zit comfort. Batyline of span banden in de bodem van het meubel werken er ook aan mee. Specifieke stof coatingen zorgen er voor dat ze vuil en waterafstotend zijn. Kortom in alle rust genieten van uw lounge tuinmeubelen zonder zich al te veel zorgen te hoeven omtrent het onderhoud. Just relax. 

Bekijk onze gehele collectie exclusieve tuinmeubelen

Wij laten ons inspireren door uw wensen en ideeën en adviseren u graag! Bezoek onze showroom om alle exclusieve tuinmeubelen, design buitenverlichting en accessoires te bekijken.