Accessoires

exclusieve Vuurschalen - Terrasverwarming - Outdoor carpetten - Diversen

Decoratieve exterieur elementen

Naast onze collectie luxe tuinmeubelen, tuinverlichting en plantenbakken hebben wij diverse accessoires. Deze geven comfort, sfeer en warmte in uw tuin, terras, serre of patio.

"A simple thing is not always beautiful. But a beautiful thing is always simple".

King W Outdoor Carpets en Horredmattan karpetten

Exclusieve buiten karpetten voor een grenzeloos gebruik. In combinatie met buitenmeubels verfraaid het uw tuin, terras, balkon en patio. Waterdoorlatend, kleurecht, sterk, zacht en aaibaar, gemakkelijk in onderhoud.

Labe trading low glare Infrarood Terrasverwarming

Onwelkome kille afkoeling die zich voordoet op mooie zomeravonden, die ons doet vluchten naar de warmte en comfort binnenshuis, het Labetrading assortiment biedt u de ideale oplossing tegen dit probleem. Electrische infrarood verwarming is een uniek en doordacht concept, perfect toepasbaar op vele plaatsen en biedt een directe stralings warmte vergelijkbaar met die van de zon. Kortegolf low-glare infrarood verwarmt mensen en objecten en niet de lucht daar tussenin, de warmte waait daardoor niet weg zoals bij andere vormen van verwarmen. Deze wijze van verwarmen biedt een economisch en kosten besparende manier van verwarmen.

Exclusieve CM3 Vuurmakers

Bij CM3 draait alles om vuur! Vuur deel je met elkaar en is de ideale sfeermaker in huis en tuin. Ze maken vuur produkten met aandacht voor technologie, vormgeving functionaliteit en kwaliteit. In onze showroom de Vuurton Stoke.

Jan Rodenburg design products

Design brievenbussen van Nederlandse makelei.

Gemaakt van RVS, Cortensteel, of gepoedercoated staal. Oerdegelijk met een origineel design.

Maatwerk mogelijk.

Bergo Flooring

Luxe kunststof tegels geschikt voor balkon, terras, berging, rondom zwembaden en garages. Trendy design kleuren. Lichtgewicht, antislip en geluidsabsorberend. Milieuvriendelijk ( 100% recycled materiaal) en zeer sterk.

Ze zijn eenvoudig te leggen en te verplaatsen. In onze buitenpresentatie vindt u voorbeeld vloeren.

Luxe tuinmeubelen

Naast accessoires vindt u bij Katei ook vele verschillende exclusieve tuinmeubelen: