Design buitenverlichting

Getoond 1–50 van 123123

 

Exclusieve & luxe buitenverlichting

Uw tuin ook in de avond goed verlichten? Door middel van de juiste buitenverlichting maak je van de ruimte rondom de woning een uitnodigende plek om ook in de avond uren te ontspannen.  Design buitenverlichting van superieure kwaliteit kunt u vinden bij Katei. Door de verwerking van natuurlijke materialen als brons, zink, aluminium, rvs, graniet, cortenstaal, arduinsteen en teakhout zorgt onze design buitenverlichting voor de juiste sfeer in uw woonomgeving. Door onze ervaring van meer dan 20 jaar zijn wij in staat om u van goed advies te voorzien.

Waarom kiezen voor Katei buiten design

Onze collectie buitenverlichting

U vindt in onze collectie tuinverlichting  topmerken als: Royal Botania, Dexter design outdoor lighting, SG Lighting, Light & Style, Artecta, Tierlantijn, Frezoli, Franssen, Ares, Imagilights, Smart & Green, Led-E-Lux, Norlys.

Collectie bevat vooral moderne buitenverlichting daarnaast hebben we ook een aantal klassieke modellen.

Onze moderne collectie buitenverlichting voldoet aan de aller hoogste normen en stralen luxe en design uit.

Ons grote aanbod aan design buitenverlichting bestaat uit o.a. plafondlampen, wandlampen, spots, staande lampen, terraslampen en decoratieve lampen.

Design buitenverlichting voor iedere tuin

Design tuinlampen met bijzondere vormen en speelse kleuren zijn een unieke toevoeging voor iedere tuin. Naast het sfeer verhogend effect kunnen buitenlampen ook bijdragen aan de veiligheid rondom uw woning. Wilt u passend advies? Kom dan naar onze showroom of maak een afspraak met een van onze specialisten. Tip! Neem een ontwerp of foto’s mee.

Licht is emotie

Licht is emotie, wees u daarvan bewust en laat de verlichting niet de sluitpost van uw budget zijn. Een donkere tuin is zonder licht niet zichtbaar. Met het aanlichten van gevels, ornamenten, bomen en planten kunt u die emotie oproepen.

Onze merken

In het ruime assortiment van Katei Buitendesign vindt u de volgende merken:

Bezoek ook onze showroom

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom voor een kijkje en het nuttigen van een drankje. Wij laten ons inspireren door uw wensen en ideeën en adviseren u graag! Wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Katei Buiten Design
Oude Medelsestraat 7
4005 EK Tiel
T: 0344 632 856
M: 06 27055657
E: info@katei.eu